Alleen bekende merken
Meer dan 10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Gemakkelijk bestellen
Veilig betalen
Snelle verzending


MERKEN
Wij verkopen o.a:Fietssloten Kopen

Online fietsslot kopen op onze webshop wieleraccessoires.nl met een uitgebreid assortiment fiets accessoires. Sloten zijn onmisbaar in Nederland, want jaarlijks worden 500.000+ fietsen gestolen. In onze online sloten shop vind je vele goedkope fietssloten aanbiedingen. Bijvoorbeeld voor Axa Defender sloten en ABUS fietssloten. Er is de keuze tussen een kettingslot, een ringslot, een beugelslot, een kabelslot, een hangslot of een cijferslot. Maak je keuze, bestel en je hebt je veilige fietsslot snel in huis.

Een goedkoop fietsslot?

Ons advies bij het kopen van een fietsslot: koop een goed fietsslot, met certificering het liefst, zodat je weet dat het fietsslot goedgekeurd is en je fiets ook echt beveiligt tegen diefstal. Een goedkoop fietsslot raden wij dus niet aan, al zijn alle fietssloten op wieleraccessoires.nl zeer voordelig geprijsd, ook de goede fietssloten. Wat is nou het verschil tussen de verschillende fietssloten? We leggen het kort uit.

Ringslot

Een ringslot is eigenlijk het traditionele fietsslot. Het ringslot zit op je fiets bevestigd en door de "ring" die het vormt als je hem op slot draait blokkeert je achterwiel en staat je fiets op slot. Dit fietsslot heb je altijd bij je, als je iets vergeet zal het je fietssleuteltje zijn, dat is je eigen verantwoordelijkheid. Nadeel van een ringslot is dat je fiets nergens aan vaststaat, dus fietsdieven kunnen nog steeds je fiets optillen en meenemen.

Kettingslot

Een kettingslot in combinatie met een ringslot is een hele goede beveiliging tegen diefstal van je fiets. Een kettingslot bestaat uit verschillende schakels, die samen met de beschermlaag van kunststof of textiel je slot vormen. Een kettingslot kun je door de wielen van je fiets steken of door het frame van je fiets aan een lantaarnpaal of iets soortgelijks. Op die manier staat je fiets vast en kan hij nergens meer naar toe.

Beugelslot

Een beugelslot bestaat uit een u vorm beugel en een blok waar de uiteinden van de beugel in gaan. Als zo'n beugelslot goed afgesloten is dan is je fiets een bijna onneembare vesting voor elke fietsendief. Net als bij een kettingslot moet je je beugelslot wel aan een object bevestigen zoals bv een hek.

Kabelslot

Een kabelslot is eigenlijk hetzelfde als een kettingslot, alleen bestaat het niet uit schakels, maar uit 1 sterke kabel. Een kabelslot voor je fiets is vaak wat langer en flexibeler waardoor hij makkelijker is in gebruik. Daarnaast is een kabelslot vaak lichter in gewicht en daardoor makkelijker mee te nemen. Ook een kabelslot bevestig je door je wiel of frame aan een ander object, zoals bijvoorbeeld een hek of een andere fiets.

AXA en ABUS fietssloten

De fietssloten van AXA en Abus staan bekend als de veiligste en beste fietssloten in de markt. Als je bv een AXA Defender fietsslot op je fiets hebt zitten dan zullen de meeste dieven je fiets links laten liggen. Het volledige assortiment AXA fietssloten vind je hier en op deze pagina ga je naar het complete assortiment goedkope ABUS fietssloten.